ØKOLOGISK • IKKE TILSAT SUKKER
MASSER AF FIBRE • VEGANSK

NATURLIGE SUNDE IS

I naturen findes der fine alternativer til de ingredienser, der normalt bruges til at fremstille is. Derfor kan vi give dig den rigtige oplevelse med lækre cremede is, der smager rigtigt, selv om de er uden fløde og mælk.

Vores is har et lavt indhold af fruktose, og vi tilsætter naturligvis ikke sukker. De er samtidig 100% økologiske, så du undgår tilsætningsstoffer, sprøjtegifte og andre usunde sager.

Du kan få fingrene i vores is i 7-Eleven landet over.

LÆKKER

Ren naturlig smag af hindbær med et twist
af acai.

Hindbær er fyldt med vitaminer, antioxidanter og fibre. Acai er en ren vitaminbombe, der indeholder hele fire forskellige omega-fedtsyrer plus masser af anti-oxidanter.

I stedet for mælkefedt og sukker har vi brugt kokosolie og yacon roden, der ligesom hindbær og acai er ”super foods” med et højt indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler.

Ingredienser og næringsindhold

NO ADDED SUGAR • VEGAN
100% ORGANIC • HIGH IN FIBER

 PASSION

Dejlig frisk og med en smag af passionsfrugt, der har fået et strejf af lucuma.

Passionsfrugten som i virkeligheden er et bær, har en syrlig og eksotisk smag og er rig på antioxidanter, mineraler, A vitaminet beta-caroten og C- vitamin.

Lucuma er en orange/gul frugt fra Syd Amerika, også kaldet ”Inkaernes guld”, som er rig på antioxidanter, fibre, vitaminer og mineraler. Den har en karamelagtig smag og er derfor en god kontrast til den mere syrlige passionsfrugt.

I stedet for mælkefedt og sukker har vi brugt kokosolie og yacon roden, der ligesom passions frugt og lucuma er ”super foods” med et højt indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler.

Ingredienser og næringsindhold

NO ADDED SUGAR • VEGAN
100% ORGANIC • HIGH IN FIBER

 IS TIL ALLE

Vi forsøder hverdagen med is som kan spises af alle – om man er veganer, gluten- eller laktoseintollerant, diabetiker, en der værdsætter sundhed eller om man bare elsker is!
Vores is indeholder kun 2g sukker og 46kcal. pr. is, og kan derfor nydes med god samvittighed.

 INGEN KO I ISEN

På vores ingrediensliste står “kan indeholde spor af mælk og nødder.”
Der er INGEN mælk, laktose eller nødder i vores is. Vi har skrevet det på emballagen fordi fabrikken, hvor vi får vores is produceret, også producerer andre is (indeholdende mælk og nødder). Imellem alle produktionerne bliver der selvfølgelig grundig rengjort. Det er lovmæssigt ikke et must at skrive “kan indeholde spor af mælk eller nødder”, men vi har vagt at skrive det fordi vi går ind for 100% gennemsigtighed.